A körmünknél a rózsaszín rész nő?
eléggé rágogatom a körmöm, és irtózatos, így látom, tök pici a rózsaszín:D és amikor nő, ugyebár az a fehérnek nő...
ennyi volt, letehetek a szép rózsás színről?
Nekem nem sikerült értelmeznem a kédést, pedig biz' isten elolvastam sokszor.:)
Ne rágogasd és helyre fog jönni.:) Esetleg lakkozd színtelennel, hátha úgy nem lesz kedved enni.:)
noelső ez nem túl bíztató:S nanembaj, annyira nem nagy dolog..:D csak csúnyaság, hogy nem úgy mükszik ahogy szeretnénk:(
Arra gondolok, hogy ugye az ujjunk végén van, ami lelóg teljesen köröm, az fehér (vagy fekete ha ásó van a kezünkben) és van ami még ráfekszik magára az ujjra, az olyan rózsaszín. és amikor lerágjuk a körmöt, akkor sokszor a rózsaszínt is... és akkor mikor nő a köröm akkor a színes helyére is fehér nő... és ilyen tömpszli körmünk lesz.
de majd bekenem, köszönöm:)
hát:D köszi:D
de és az erek még látszódni fognak az újonnan nőt köröm alatt is? vagyis rózsaszín lesz?:D
ám azt hadd mondjam nem is vártam hogy legközelebb pink színre nő vissza:P
mert ugyanúgy kéne visszanőnie, hisz ugyanoda nő!
vagyis nem kéne külömbség legyen az új és a régi kinézet között.
legfeljebb nem kéne fehér résznek lennie egyáltalán, hanem egy ideig csak áttetsződikabőrőm résznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!