Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a fülem? Lent.

Mitől fájhat a fülem? Lent.

Figyelt kérdés

A jobb fülemben erős fájdalmat érzek úgy két napja.

Kb olyan érzés mint hogyha begyulladt volna. Már harmadszorra történik ilyen, de régen sosem volt még erre példa.

Olyan szinten fáj, hogy jobb oldalamon nem is tudok aludni, és az orrfújás meg a rágás közben is nagyon fáj.

2011. aug. 30. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
ha már ennyire fáj menj el orvoshoz :S lehet arcüreg gyulladás..nekem akkor is nagyon fájt a fülem, ha van otthon svédcsepp, rakj a füledbe vattát(amit kicsit beleáztattál), de holnap mindenképp menj dokihoz. Jah és ha orrfújás közbe fáj nem törődj vele, muszáj kijönnie..én kicsi voltam mikor emiatt fel kellett szúrni :S jobbulást:)
2011. aug. 30. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
A hét végéig még várok, ha akkor sem múlik el, elmegyek az (gyerek)orvosomhoz. Azért várok még, mert volt már ilyen, és lehet, hogy helyre jön, de akkor nem fájt ennyire. De köszönöm a tippet. :) A vattásat kipróbálom.
2011. aug. 30. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
hát valami biztos van, azért az sem normális hogy ennyiszer kijön valami, amitől fáj a füled:/
2011. aug. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!