Két lábujjam zsibbad. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egy hosszú utazáson sokáig nem álltam föl és nem mászkáltam, azóta van ez. Amúgy a második lábujjam mindkét lábamon.Ja és ezek a lábujjaim egy kicsit túllógnak a legnagyobb lábujjamon.És 15 éves vagyok2009. ápr. 18. 19:37
1/3 anonim válasza:
A sokáig tartó kényelmetlen testhelyzet következtében nem kap vért, vagyis zsibad, mert a különleges pozíciódal elzárod (részben) a vénáidat. Ha máskor nem szokott ez jelentkezni, akkor semmi bajod sincs, de ha gyakran van ilyen (nem csak utazáskor és kényelmetlen testhelyzetkor), akkor valószínűleg érszűkületed van, vagy valami egyéb ok miatt nem kapnak a végtagjai vért.
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az utazás szoros összefüggésben van a zsibbadással, de egy orvos (vagy kettő) mindenképpen nézzen meg.
Ha ők nem mondanak semmit, akkor látogass el egy Alexander-technika tanárhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
kösszi az ötleteket
2009. ápr. 20. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!