Mit tegyek a kóros izzadásom ellen?
Normálisan tisztálkodok és izzadásgátlót is használok de lóf.aszt se ér. Legyen plussz 40 fok vagy mínusz 10 hónaljba mindig megizzadok. Télen amikor még az orrom is lefagy, a pólómon akkor is van izzadságfolt. Nyáron meg ugye még rosszabb. Idejét nem tudom mikor vettem fel utoljára világos pólót,ugyanis azon rögtön meglátszana a hatalmas folt a hónaljamnál amit nagyon szégyellek:(
Itthon sose izzadok,de amint bezárom magam mögött az ajtót és kilépek az utcára rögtön elkezdek izzadni legyen akárhány fok.
Mit tehetnék?
17/L
/Teáznod kellene, az jótékonyan hat erre, az arabok is teáznak.
A legnagyobb melegben megisznak 2-3 csésze forró teát és már nem is izzadnak tovább.
Vigyél magaddal termoszba, majd meglátod, hogy tuti módszer!
Ha otthon nem izzadsz, csak mikor elmész, lehet h kisebb szorongásod van vmi miatt, am én is nagyon izzadok mindig, csak én itthon is
19/F
Azt a szert amit a második írt kifogom próbálni.
Túlsúlyos? 52kg vagyok és 160 cm,van rajtam egy-két kiló felesleg de nem hiszem hogy ez ilyen mértékű izzadást váltana ki.
Aztán írtátok még a szorongást meg a lelki problémát..hát nem tudom...igazából én nem érzem hogy ilyen gondjaim lennének...de lehet hogy tudat alatt akkor...
Hát én ezt a teás dolgot kipróbáltam ,de szerintem hülyeség. Nekem csak még jobban melegem lett tőle, és még jobban izzadtam...
Esetleg menj el a körzetihez, hátha tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!