Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van "csak úgy" rossz...

Miért van "csak úgy" rossz kedvem?

Figyelt kérdés

nagyon rossz,néha rám jön naponként kb 1× és teljesen elmegy a kedvem mindentől,és ez teljesen véletlenszerűen történik meg,szóval nincs kiváltó oka.

illetve a mérgesség is ilyen.néha csak úgy ilyen hullámaim vannak amikor annyira mérges vagyok,hogy sírok.

illetve,még azt is érzem,hogy állandóan,mindenkivel versenyeznem kell,hogy én legyek a legjobb,a hibátlan.

kerülöm az új ismerősökkel való találkozást is,mert félek,hogy kiválasztanak maguknak és szétcsesztetik az agyam.:/

jo fos...

2011. aug. 26. 20:45
 1/2 A kérdező kommentje:

és nincs senkim se akivel igazán beszélgethetnék bármiről.

van három "legjobb" barátom,kb semmit se mondok el nekik mert tudom h nem érdekelné őket,de azért hülyülésre jók:/

2011. aug. 26. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztem ez depi...

Pedig nagyon kéne neked egy olyan személy akinek elmondhatod minden örömödet-bánatodat....,egy ilyen kiadós beszélgetés után az ember úgy érzi hogy szinte megkönnyebült!

Az állandó megfelelési kényszer is okozhat depit ha nem sikerül valami úgy ahogy eltervezted vagy mások elvárják!

Kicsit kezeld lazábban ezeket a dolgokat de végezz 100%-os munkát,egy a lényeg ne görcsölj rá nagyon!,)

2011. aug. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!