Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csalán csípés hatása több óra...

Csalán csípés hatása több óra után se múlik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Paintballozni voltam rövid nadrágba voltam és rengetegszer gázoltam át csalánoson és állandóan össze vissza csipkedett szóval nagyon sok csípés ért. De már vagy 2 órája nem voltam csalán közelbe de bizsereg még mindig. Mit tegyek?
2011. aug. 25. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez természetes, pláne, hogy többször is érte a bőrödet, nem tudom mit vártál:D

Igyál Calcium pezsgőtablettát, és/ vagy vegyél Calcium ampullát, törd fel, és kend a bőrödre, ez nagyon sokat segíthet.

2011. aug. 25. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
2 óra az még semmi. Majd elmúlik :)
2011. aug. 25. 20:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Remélem mert olvasgattam hogy ha sokáig nem múlik el orvoshoz kell menni meg ha nagyon sok csípés ér rosszullét lehet de megfogadom a calciumos tippet
2011. aug. 25. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Nyugi, nem lesz semmi bajod, régen (a középkorban) pl. csalánnal verték a fájós derekúak hátát, derekát, és nem haltak bele:D Ha az EGÉSZ tested ilyen lenne, fel lennél dagadva, mint egy gömbhal, akkor kéne orvoshoz menni, így nem:) Kenegesd calcium ampullával, és igyad is, pár nap és el fog múlni.

2011. aug. 25. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Én volt hogy a karomhoz dörzsöltem direkt. :D

Lett sok kis pötty, aztán a legtöbb összeállt eggyé. :)

Hát az sem 2 óra múlva múlt el, de nem lett sima bajom. :)

2011. aug. 25. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
semmi bajom* xD
2011. aug. 25. 20:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Hát amit tudok az az hogy tejet iszok meg calcium tablettát vettem be. Ampullám az nincs de remélem elmúlik reggelre.
2011. aug. 25. 20:51
 8/11 A kérdező kommentje:
csak mert nekem eddig mindig pár perc és elmúlt csak most folyamatos csípések értek egyfolytában aztán ez nagyon szokatlan volt hogy nem múlik.
2011. aug. 25. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, hogy mennyire "érett" a csalán.

Hogy kell ezt normálisan mondani? :))

2011. aug. 25. 20:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát egy erdőbe volt és olyan 1méteresek voltak mivel a térdemtől majdnem a bokáig mindkét lábam bizsereg
2011. aug. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!