Ha vizet pisil valaki az mit jelent?
Figyelt kérdés
És még azt is szeretném megkérdezni, hogy melyik a jobb: ha sűrű sötét sárgás vagy ha víz színű a vizelet?2009. ápr. 16. 20:40
1/5 anonim 

válasza:

Azt,hogy sokat iszik. A sötét sárga semmiképpen nem jó,de pl a reggeli vizelet általában ilyen,ez teljesen normális. Ha valaki keveset iszik,"sürübb",sárgább lesz és ez hosszútávon vesekövet,homokot,görcsöt okozhat.
2/5 anonim 

válasza:

Vizet így tisztán senki sem pisil, a vizelet az vizelet..:) Első megválaszolta a többit kiválóan.
3/5 anonim 

válasza:

Így van, vizet nem tudunk pisilni.
Nekem legtöbbször átlátszó, színtelen mert sok folyadékot iszok.
Ha nagyon sárga az nem jó, akkor rögtön inni kell 3-4 dl vizet, ezt orvos mondta.
Olyan világos, halvány sárgának kell lennie. De lehet átlátszó is inkább az, mint sötétsárga. A reggeli vizelet az lehet sötétebb, az nem baj. Vagy akkor is, ha sokáig nem mész el pisilni.
Napi 1,5-2 liter folyadékot mindenképpen igyál, akkor is ha nem vagy szomjas. Én 4et simán megiszok. Nyáron még 6ot is. Bár szerintem ez sok, ennyit nem kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az se jó ha sok vizet/foolyadékot iszok, és az se ha keveset?
2009. ápr. 17. 09:50
5/5 anonim 

válasza:

Ha keveset az nagy baj, olyan sokat meg valószínűleg nem tusz meginni (10l).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!