Nyomelemek hiánya okozhat hajhullást?
Figyelt kérdés
Diffúz hajhullásom van már több mint egy hónapja. Már mindenféle kivizsgáláson voltam, vashiány nincs, gyulladás nincs, szóval odabenn elvileg minden rendben. Androgén alopéciára gondoltam, de akkor nem csak a fejtetőn és halántéknál hullik a haj? Mert nekem mindenhonnan. Napi 100-200 szál. Most elkezdtem fújni Varga cseppel, plusz Biovanne-t szedek. Eddig Revalidot használtam egy hónapig, de fikarcnyit sem ért, kis változást sem hozott. Meg Bánfival mosok hajat, de használni ez sem használ. Hétfőn megyek bőrgyógyászhoz, de most jutot eszembe, hogy Mg, Ca, és Se szintet vérben sem mértek, és ezeket azt hiszem vitamin formájában sem szedtem. Csak azért kérdezem, mert mintha egy hajgyógyász honlapon olvastam volna, hogy diffúz hajhullást nyomelem/vitaminhiány okoz.2011. aug. 23. 16:37
1/2 anonim válasza:
igen,okozhat.
meg nőgyógyászati problémáktól is lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
hüvelygombát talált csak, amire 3 db kúpot adott, sajnos nem múlt el. de ez hajhullást nem okozhat. mást nem talált.
2011. aug. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!