Mennyire fáj a szemölcs leégetés?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 15:10
1/12 anonim válasza:
Nekem is leégették, de újra visszajött.
A két tenyeremen volt és másodszorra népi módszert alkalmaztam és elmúlt. Be kell kenni tejföllel és a kutyával lenyalatni. Nálam ez vált be.
2/12 anonim válasza:
istenem... első.. namindegy:D Én ugyan még kicsi voltam, nekem tele volt az arcom velük, persze akkor sírtam és nagyon fájt..de nemrég is volt egy..hát..nem kellemes az tuti, de nekem 1 db se nőtt vissza.. a lényeg, hogy kibírható de télleg fáj. Erre nagyon nem lehet válaszolni hiszen mindenkinek más a fájdalomküszöbe :S:D
3/12 anonim válasza:
nekem is több volt a testemen.Nekem úgy csinálták,hogy inyekcióval elérzéstelenítették a környékét,és utána égették le.De még úgy is fűjt egy kicsit :S De ki lehet bírni.
4/12 anonim válasza:
" télleg" fáj, de nálam bevált.
5/12 A kérdező kommentje:
engem altatni fognak, inkább arra lennék kíváncsi hogy utána mennyi ideig fáj..
2011. aug. 23. 15:20
6/12 A kérdező kommentje:
ja, és nektek ott maradt a nyoma?
2011. aug. 23. 15:21
7/12 anonim válasza:
nem marad ott a heg! a szemölcs valami vírus szerű miatt van ha valamivel sikerül semlegesítened akkor magától elmúlik 3x volt 2x égették most magától múlt el ,mészbe nyúlkáltam! És téged miért altatnak?
8/12 anonim válasza:
3. vagyok. Nekem ott maradt :SS De arra nem emlékszem,hogy mennyire fájt utána.
9/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mért altatnak, de örülök neki bár kicsit félek is tőle...
2011. aug. 23. 15:31
10/12 anonim válasza:
altatás én attól rohadt beteg voltam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!