Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki ha tetves vagyok? Pedig...

Ciki ha tetves vagyok? Pedig hetente 2X mosok hajat!

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Jó, csak úgy hangzott, mintha hajmosással akarnád a tetveket kezelni tetűirtó helyett.

Szerintem ha kezeled, akkor nem ciki. A mi családunkban is előfordul évenként néhányszor, mert anya hátrányos helyzetű gyerekek között dolgozik.

2011. aug. 23. 23:58
 12/15 anonim ***** válasza:
ne csak a fejeden kezeld. Az ágyneműt és párnákat is fertőtleníteni kell, mert különben mindig vissza fognak jönni!
2011. aug. 24. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:

a húgomék iskolájában volt tetűjárvány pár éve, persze a sok koszos cigánygyerek hozta be, és a tiszta fejűek kapták el. húgomnak ráadásul a mögötte ülő osztálytársa volt az egyik ilyen említett, mi elköltöttünk több 1000 forintot irtószerre, de semmire sem mentünk, mert a fő problémaforrás továbbra is tetves volt, tesóm elment suliba megtisztított fejjel, aztán újra a tetvekkel haza...

szóval nem ciki, inkább figyeld ki, melyik mocskos ismerősöd lehet a terjesztő és jelentsd a védőnőknél, te pedig került el messzire!

2011. aug. 27. 16:16
 14/15 anonim válasza:
fuu, én 2× is voltam tetűs, nem kivánom senkinek. én is rendesen tisztálkodtam. ki kell mosni a fésűket, ágyneműt, mindent, meg ugye a kiszedegetés (nekem anya szenvedett vele..) meg az írtószer. meg ugye tudd meg, ki a tetűs, és ne menj többet a közelébe, amíg nem szünteti meg.
2011. aug. 27. 19:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! ..
2011. aug. 28. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!