Már negyedik napja véres a székletem, mitől lehet ez? és mit csináljak vele? Nem akarok orvoshoz menni :S
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 12:07
11/11 anonim válasza:
akkor nem hinném hogy aranyér de én nem vagyok doki.
mellesleg ha mindig friss piros vér jön akkor nem úgy tűnik hogy gyógyulna,mihamarabb doki.
de ha esetleg abbamaradna akkor is menj el mert rettentő nagy a fertőzésveszély odalennt,jó lenne ha nem csinálnál még nagyobb bajt,tényleg ne parázz a doki minden nap ezzel foglalkozik.
gondolj ránk csajokra rendszeresen nőgyógyász kukkol szülés közben 3-an is néznek utána meg 80%hogy aranyérproblémánk lesz.és elmegyünk vele dokihoz a párunk meg benyögi "ugye lesz még egy gyerekünk drágám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!