Miért lesz a felső érték alacsony? (vérnyomás)
Ez a természetes neked.Mindenkinek változó.Az enyém 130/70.
De van egy ismerősöm akinek 90/50.
Neked azt jelenti,hogy alacsony a vérnyomásod a felső érték az a Sysole amikor a sziv befogadja a vért.Neked alacsony az és azt jelenti kevesebb vért fogadd be mint amint kilő.Vagyis az alsó érték jó.Azt ajánlom hogy ne egyél zsírosat és sokat mozogj.Ha még kell tanács írj.
Én 17/F vagyok orvosira készülök.Hát annyira nem vagy molett.Na figyelj.A vérnyomás normál értéke a következő.130/80
Ha neked 110/65 az rendben van nekem pontosan 125/75.
A vérnyomás mindig ingadozik.Alacsonynak számít pl:100/60
A feldő a systole ami befogadja a vért az alsó a diastole ami kilövi a vért.A neked esetleg lenne 90/50 az már alacsony lenne.De ha ez alá megy akkor se ilyedj meg.Próbálj meg minél több folyadékot inni a 2 liter legyen meg.És SPORTOLJ.Futás 1 2 óra séta legyen meg.Futás alatt értem aha 10 percig megállás nélkül mész az már jó.Tehát figyelj oda.Ha még kell segítek bővebben.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!