Elkelene aludnom, mitől tudok elaludni?
Figyelt kérdés
gyorsan el akarok most elaludni.. adnátok néhány ötletet? pl meleg tej vagy valami ilyesmi !tényleg a meleg tej az jó hogyha iszok?vagy csak hülyeség?2011. aug. 21. 01:23
1/8 anonim válasza:
Maszturbálj de komolyan! Én rögtön elalszom.
2/8 anonim válasza:
meleg tej egy baromság
Az ember bebeszéli magának, hogy működik, és valóban működik is. Minden más esetben szart nem ér.
Régen lehetett kapni fain melatonint, de sajnos mára már csak a bio van belőle vény nélkül tudtommal, az meg elég kaki. Hosszabb időszakokra viszont nem alkalmas!!!!
Ezen kívül a GABA is sokat segíthet. Keress rá.
Van még 1-2 tea, ami segíthet, de ebben nem vagyok szakértő.
Egy-egy alkalomra viszont 1g Xanax is okés lehet, de max havi 2-3 alkalommal, máskülönben nagyon durván rászoksz..:)
3/8 anonim válasza:
Citrom fű tea!!!Tapasztalatból mondom segít.Megiszod 15perc és ágyba esel.Olyan mint az altató csak term. anyag.
4/8 anonim válasza:
Pálinka, sör, Whiskey stb. ezektől én mindig elálmosodom. Komolyan. Ha nem azért iszom hogy részeg legyek, hanem csak olyan kedvem van hogy iszogassak egy keveset, soha nem bírok ébren maradni..
5/8 anonim válasza:
De a sör is elálmosít meg pezsi is
6/8 anonim válasza:
Vegyél elő egy könyvet és kezd el olvasni. Annyira beleunsz, hogy inkább elalszol, mintsemhogy kínoznod kelljen magad vele. Hidd el, 1-2 perc alatt máris bedobod a szunyát.
Nálam bevált. 17/f
7/8 anonim válasza:
A citromfű tea tényleg nagyon jó!
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat majd kipróbálom őket :)
2011. aug. 27. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!