Ez mi miatt lehet? A sok orrfújástól elpattan valami picike ér? És azért vérzik? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3-4 hete előjött az allergiám. Aztán 1 hete orrfújáskor észrevettem h egy kicsit vérzett az orrom, és 1-2 napja egyre erősebben vérzik. De nem sima vér, hanem inkább ( nem tudok másképp fogalmazni ), mintha az orromból kijövő "folyadék elkeveredne a vérrel".2011. aug. 19. 23:18
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen... elmúlt. Én sem tudom, mitől volt, de nem hiszem, hogy komyoly lenne :) Ha sokáig nem múlik el, kérdezz meg egy orvost.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, igen a sok és ERŐS orrfújástól elpattan a vér. Ne csináld ezt nagyon mert akkor ki kell égetni valamit majd az orrodban. Csak akkor fúj orrot hogyha nagyon kell és akkor is ne erősen, hagyd hogy legalább kifolyon a "takony". ;)
4/4 A kérdező kommentje:
ráák? barom ;)
2. köszönöm :)
3. Köszönöm neked is .:) Már elmúlt egyébként :) De az orvos nekem azt mondta h folyamatosan fújjam, mert arcüreg gyulladást kapok. :S Most viszont elkezdtem szedni egy gyógyszert, azóta valamivel jobb.
2011. aug. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!