Miért baja másoknak h nem iszom alkoholos, szeszes italt?
a barátnőm azér veszekszik velem mert nem akarok alkoholos italt inni...
én nem fogok inni az biztos! miért baj ez?
Engem is piszkálnak ezzel a mai napig is, pedig már a harminchoz közelebb járok, mint a húszhoz... de legalább elfogadják és kezdik megszokni, h nem iszom. Próbálkoztam vele, de engem az alkohol elálmosít fél órán belül és ha nem mehetek aludni, akkor elkezd iszonyatosan fájni tőle a fejem. Vagyis tökéletesen elrontja az estémet. Ha ezt elmagyarázom, akkor jönek azzal, h mert nem jó italt választok. De nekem eddig minden alkohol tartalmú italtól ez lett a végeredmény. Ezért hamar fel is hagytam a kísérletezéssel, meg amúgy sem ízlett egyik sem.
Amúgy azért baj, mert pl amíg a többiek részegek, addig te józanul nézed végig a bulit, amire te teljesen emlékezni fogsz, ők meg nem... vagy mondhatják azt, h nem. :D És ez feszélyez egyeseket.
Szerintem ez pozitív. A középiskolás társaságomban volt olyan, aki nem ivott. De minket nem zavart. Ez mindenkinek a saját döntése, és mi nem akartunk senkit megváltoztatni.
Személy szerint mindig szimpatikusabbak voltak azok akik kevésbé isznak. Én nem mondom, hogy egyáltalán nem iszom. Mert főleg így a nyári estéken szeretek leülni a barátnőimmel egy üveg bor (minőségi!) mellé. De minél idősebb leszek, annál jobban visszataszít az, aki minden hétvégén iszik. Nem veled van a baj, hanem a barátnőddel, aki képes ezért veszekedni. Én az exemmel pont az ellenkezője miatt veszekedtem folyton (miért minden pénteken és szombaton az a program, hogy iszunk?).
09.31 vagyok. Elfelejtettem oda írni a korom. Ami azért lehet fontos, mert ha Te csak 14-15 vagy akkor az egy teljesen más élet helyzet. De majd változik.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!