Alig kapok levegőt, folyamatosan ásítok! Mitől?
Bedugul az orrom,amitől az oxigén hiány miatt elkezdek ásítani,de ettől még inkább nem kapok levegőt D:
Lehet asztma? vagy köze van a folyamatos gyomorégésemhez? :S
Bedugul az orrod? Az ebben a nagy melegben nyáron nem megfázás, inkább allergia lehet. Irány az orvoshoz, aki majd beutal allergiatesztre, kapsz gyógyszert, nem fog bedugulni az orrod, rendesen kapsz majd levegőt, nem fogsz ásítozni és minden rendben lesz.
Szerintem:) Amúgy jobbulást!!!!!!!!!
Bizony,ez allergia,saját tapasztalatból mondom,én is allergiás vagyok,mindennap tüsszögök reggel és este meg be van dugulva az orrom...Nem kell sajnálni,már megszoktam.:)
Úgy bizony,menj el allergiavizsgálatra!!Ha szerencséd van akkor bőrpróbád lesz és nem vérvétel(brrrrrrr).A bőrpróbában csak az a baj hogy viszket majd a kezed mint az állat és nem szabad megvakarni 15 percig.(DE MÉG MINDIG JOBB MINT A VÉRVÉTEL,A VÉRVÉTEL A HALÁLOM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!