Zenével a fülemben alszok. Lehet bajom? (lent)
Nem egészséges, az biztos. A fülhallgató miatt. Le lehet szokni róla, ez csak megszokás. Én a zokniban alvásról nem tudtam leszokni, nyáron is rajtam volt, mert ha nem, akkor kényelmetlenül éreztem magam és tüszentettem, megfáztam. Erőt vettem magamon és egyik forró nyári napon letettem. Kellett egy óra mire elaludtam, de mára már el se tudnám képzelni magam zokniba éjjel.
Amúgy ha muszáj a zene, akkor állítsd be a tv-t hogy mondjuk egy óra múlva kapcsoljon ki. Ott is van zeneadás. Így nem károsítod a füled a fülhallgató nyomásával.
De a hallásod romlik tőle,és pár év múlva hallókészülék kell majd..
Akármelyik fül-orr-gégész megmondja neked ezt.
Én kb 9 éves koromtól úgy alszom.. csak azóta nem mióta egyedül lakom, különben nem hallanám ha betörnek. Nekem nem lett semmi bajom. :]
20n
Igen a füldugó jó ötletnek tűnik. :/
Azért is "kell" hogy menjen a zene, mert attól még, hogy a fülhallgató benne van a fülembe(hiába zaj kiszűrős) ugyanúgy hallom a zajokat, csak kicsit tompábban.
En ugy szoktam csinalni ezt hogy keresek a neten egy radiot ami nekem tetszik(trance) es azt beteszem lefelves elott. Igy eiesz ejel megy a zene a geprol es nyugodtan tudok aludni.
Regel kipihentnek erzem magam akarmikor kelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!