Baj, ha a bal kezemmel próbálom "utolérni" a jobb kezem?
Szeretném fejleszteni a bal kezem...ezzel eszek, fogatmosok, és egyre több mindent szeretnék megtanulni vele. ha lehet még irni is...(táblán suliba krétával már egész jól megy)
azthallottam ez nem helyes, mert az agyunkban felkavarhat valamit...(hogy különbözően müködnek az agyféltekék amik irányitják hogy a jobb kezünk az ügyesebb, és igy sok minden másra is károsan hatna ha megváltoztatom)
Én is próbálgattam annak idején (a táblán nekem is jól ment, a többi már nem annyira). Sosem fogod úgy megtanulni, mint a másikkal. Nagybátyám agyvérzés miatt jobb oldalára lebénult, és bár sokat gyakorolt, nem sikerült neki egy normális írást kifejlesztenie a bal kezével. Az, hogy milyen oldalad a domináns, már magzati korban, méghozzá az első pár hétben kialakul.
Egyébként én egy idő után meguntam és felhagytam vele. Szerintem bajod nem lesz belőle, ha élvezed, csináld.
Oké, akkor csinálgatom...! tegnap 2 órát gyakoroltam (áramszünet volt, nemkellett tanulni :D )és ma már körübelül ugy irok mint egy elsős a jobb kezével amikor tanul irni :D kicsit négyzetesen meg gyerekesen de jól :D a haverok teljesen ájultak :D
De ha vki még tud vmit a témával kapcs., véleményt irjon nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!