Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehetne a számmal csinálni...

Mit lehetne a számmal csinálni? Nagyon kiszáradt és leszedtem róla a bőrt (tudom, hülye voltam :() És most " sebes ". Mivel kenjem be és mennyi idő múlva múlik el?

Figyelt kérdés
Kenem labelloval, de a " seb " nem nagyon akar múlni, mert néha hámlik is.... :S
2009. ápr. 13. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
körömvirágkrém, méz.
2009. ápr. 13. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
A "szőlőzsíron" kívül mást nem igazán lehet rákeni. Nem kell sokat kenni rá, mert úgy sem fog hamarabb gyógyulni. Várj vele pár napot, mert nem egyik pillanatról a másikra nő vissza.
2009. ápr. 13. 21:24
 3/5 anonim válasza:
100%

a rendes seb 3 nap legalább, addig ha lány vagy ne rúzsozz mert ronda.

körömvirágkrém, vagy házizsír, és többször naponta kenni

2009. ápr. 13. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Mint, ahogy előttem is írták már: a körömvirág krém a legjobb rá. Nekem is gyakran kiszárad a szám, szinte elrepedezik, ilyenkor vastagon kenem körömvirág krémmel 2-3 nap alatt helyrehozza, bár ha elevenre tépted a bőrt rajta annak valamivel több idő kell majd.
2009. ápr. 13. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!!! :)
2009. ápr. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!