Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Énis járhatok így mint a srác?

Énis járhatok így mint a srác?

Figyelt kérdés

[link]

szeretnék tartani 1 barna hegedűs pókot de most h láttam a képeket nemhiszem h jó ötlet

vkinek esetleg van hozzáfűzni valója?

2009. ápr. 11. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom bizonyítottnak hogy ezt a szepszist a fenti pók csípése okozta.
2009. ápr. 11. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Huuuuu! Ez undorito! Bar nem bizonyithato, hogy az csinalta-e de.....

Szerintem ne akaj egy ilyen pokot!

2009. ápr. 11. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

de.

a barna hegedűhátú pók csípése ezt idézi elő. persze, csak ha időben nem fordulsz orvoshoz!

2009. ápr. 11. 22:36
 4/12 anonim válasza:
100%
Te hallod!MINEK AKARSZ ILYEN PÓKOT?:D xD
2009. ápr. 11. 23:11
 5/12 A kérdező kommentje:

van 2 madárpókom és melléjök kéne még ő is, de term. külön terráriumban mert a 2 nagy már nem tűrné meg a hegedűs barátunkat.:D

am az utolsó képen amikor foszlásnak indult az ujja azzal mit kezdenek?

am köszönöm az a válaszokat, ha be is szerzek 1et akk angyon körültekintő leszek.

2009. ápr. 11. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:

hát nem vagyok orvos, de nagy a valószínűsége, hogy levágják azt az ujjat, hiszen elrohadt a hús.

azt mondom, hogy ne vegyél ilyen pókot, ha csak nincs nagyon közel a lakásodhoz egy hozzáértő orvos :D

2009. ápr. 12. 08:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb pók mérge oszlásnak indítja az érintett szövetet, hiszen így táplálkoznak, én nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg a csípés okozta a srác sérülését.

Én semmiképp nem tartanék iylen állatot, a külleméből ítélve jóval mozgékonyabb, mint madárpók barátai, hogy fogod takarítani a terráriumot? Én semmi pénzért nem tartanék ilyet.

2009. ápr. 12. 16:16
 8/12 A kérdező kommentje:

úgy gondoltam a terrárium takarítást h 1 üvegbe berakom és utána gyorsan rendbe vágom a terráriumot utána az üvegből vissza berakom a pókot, bár a madárpókjaim alatt is 3 hónaponta takarítok ki

de majd húzok fel kesztyűt, vettem még anno a madárpókjaim miatt, ajánlották h azzal fogjam meg ha nem merem sima kézzel nah majd most hasznát veszem :)

2009. ápr. 12. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha még is be mered vállalni akkor csak sok siekert tudok kívánni. Azért tarts otthon kalcium injekciót, az oszlást ugyan nem állítja meg, de az esetleges allergiás reakciókat megszünteti.
2009. ápr. 13. 10:54
 10/12 A kérdező kommentje:

kalcium szurit patikában lehet kapni akár vény nélkül?

jó minőségű pezsgőtabletta is van itthon

2009. ápr. 13. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!