Énis járhatok így mint a srác?
szeretnék tartani 1 barna hegedűs pókot de most h láttam a képeket nemhiszem h jó ötlet
vkinek esetleg van hozzáfűzni valója?
Huuuuu! Ez undorito! Bar nem bizonyithato, hogy az csinalta-e de.....
Szerintem ne akaj egy ilyen pokot!
de.
a barna hegedűhátú pók csípése ezt idézi elő. persze, csak ha időben nem fordulsz orvoshoz!
van 2 madárpókom és melléjök kéne még ő is, de term. külön terráriumban mert a 2 nagy már nem tűrné meg a hegedűs barátunkat.:D
am az utolsó képen amikor foszlásnak indult az ujja azzal mit kezdenek?
am köszönöm az a válaszokat, ha be is szerzek 1et akk angyon körültekintő leszek.
hát nem vagyok orvos, de nagy a valószínűsége, hogy levágják azt az ujjat, hiszen elrohadt a hús.
azt mondom, hogy ne vegyél ilyen pókot, ha csak nincs nagyon közel a lakásodhoz egy hozzáértő orvos :D
A legtöbb pók mérge oszlásnak indítja az érintett szövetet, hiszen így táplálkoznak, én nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg a csípés okozta a srác sérülését.
Én semmiképp nem tartanék iylen állatot, a külleméből ítélve jóval mozgékonyabb, mint madárpók barátai, hogy fogod takarítani a terráriumot? Én semmi pénzért nem tartanék ilyet.
úgy gondoltam a terrárium takarítást h 1 üvegbe berakom és utána gyorsan rendbe vágom a terráriumot utána az üvegből vissza berakom a pókot, bár a madárpókjaim alatt is 3 hónaponta takarítok ki
de majd húzok fel kesztyűt, vettem még anno a madárpókjaim miatt, ajánlották h azzal fogjam meg ha nem merem sima kézzel nah majd most hasznát veszem :)
kalcium szurit patikában lehet kapni akár vény nélkül?
jó minőségű pezsgőtabletta is van itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!