Megittam két energiaitalt lehetek tőle idegbeteg? XD
köszönöm a válaszokat:)
Utolsónak: Engem hülyegyerekeztél le? MEgkérdezhetném mi okból? Életemben kb 4 alkalommal ittam energiaitalt és 17 éves vagyok. Tudom hogy nem túl egészséges ezért nemis iszok gyakran, de ma ugy jol esett meg minden és megittam kettőt. Ezeket a dolgokat tapasztaltam, gondoltam megkérdezem hogy okozhatta e..
Jézus mária...annyira utálom az ilyen embereket mint te vagy..de a nagy okosságodat majd kiverik egyszer a fejedből..
Úristen.. Ez a bunkó válaszoló eláshatja magát.:D Én csak akkor iszok energiaitalt, ha fáradt vagyok, nincs energiám és muszáj lenne feléledtem. Nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, hogy ezt a mérget öntöm magamba. Én döntésem. Anya pl. cigizik és mindig beszól, ha energiaitalt iszok, de megmondtam neki hogy az ne beszéljen aki a tüdejét szennyezi.. Ennyi erővel ne vegyünk kaját se a boltba, hanem termesszük a kertbe, mert tele van méreggel... Meg kell tanulni kitisztítani a szervezetből ezeket az anyagokat, van rá mód.
Amikor én először energiaitalt ittam kb. 11 voltam, kettőt megittam egymásután és nagyon rosszul lettem. :D Remegtem, fájt a hasam, szédültem. De azóta is iszom, néha ha megszomjazok csak egy jéghideg energydrinkre vágyom. :D Szerintem simán válthat ki belőled ilyen reakciókat. Én ha sokat megiszok halálra röhögöm magam a semmin. :D
ma 03:27
11 évesen??!! Na az szép, még jó, hogy ilyen gyerekkoromba nem volt energiaital. Nem tudom mi a fene lesz ezekkel a generációkkal mikor már 9 évesen a monstert látják a tvben, hogy milyen király ken block
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!