Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet-e komolyabb bajom a 2...

Lehet-e komolyabb bajom a 2 szenvedélyem miatt?

Figyelt kérdés

hihetetlen mennyiségű energia italt iszom mindennap, legyen az pezsgőtabletta formájában v porban.

amikor boltba megyek 1 karton energiai itallal jövök haza anélkül nem tudok meglenni, ami erre rájön h kábítószerezem is, többször fordultak elő nálam ájulások, rosszullétek, átmeneti remegések.. mit tehetnék h abba hagyjam ezt az egészet? mégcsak 19éves vagyok

19/F

2009. ápr. 10. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azonnal hagyd abba, ha élni akarsz!
2009. ápr. 10. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt tehetnéd, hogy abbahagyod.

Az energiaital rengeteg koffeint tartalmaz, úgy felpörgeted a szived, hogy nem fogja sokáig bírni. (ettől is lehet a remegés, ájulás) Ezen kívül rengeteg cikrot, ami tönkreteszi az emésztésed, a hasnyálmirigyed.

A kábítószerről ne is beszéljünk.

Hagyd abba. Szenvedni fogsz 2 hétig, aztán sokkal jobb lesz. Így kinyírod magad, ha már most tüneteid vannak.

2009. ápr. 10. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
keresd fel az orvosodat,ő majd segít neked szépen fokozatosan leszokni róla.
2009. ápr. 10. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

El kell szomorítanom: IGEN, lehet belőle bajod. Az egyik barátnőm kedvese szintén rosszul lett a rengeteg mennyiségű energiaitaltól. Én sokáig kóla-függő voltam, szóval tudom mit élsz át. Sajnos nem szabad halogatnod a dolgot, már ma el kell kezdened leszokni az italokról. Próbálj helyette gyümölcslevet inni vagy igyál cappuchinot. Egyébként a szívedet károsítja elsősorban ez a sok koffein és természetesen a vérnyomásodnak sem tesz jót. Ha nem megy másként, menj el orvoshoz, mert semmilyen függőség nem egészséges, pláne ha még kábszerezel is mellé. Én is próbáltam már, de hosszútávon nem éri meg, mondom ezt már tapasztaltabb fejjel, pedig talán még nálad is fiatalabb vagyok. Ha úgy döntesz, hogy felhagysz függőségeiddel, bár nem lesz könnyű, de ha majd egyszer átgondolod a későbbiekben, akkor rájössz, hogy

sokkal jobb, ha az ember nem függ semmitől.

2009. ápr. 10. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Folytasd! Ez a természetes kiválasztódás.. :P
2009. ápr. 10. 19:42
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi vláaszokat de nem megy egyik napról a másrikra, összegezve húsvét után keressem fel a körzeti orvost a kábszer miatt meg elvonót?

van még a hűtőben 2 karton energiauital mit csináljak velük? mert húsvét alatt nme fogy el kidobni meg nemszeretném

vmi ötlet estleg?

elnézést a helyesírásért csak ilyenkor jön elő a remegés

2009. ápr. 10. 21:26
 7/8 anonim válasza:
100%

vidd el egy haverok által szervezett házibuliba. ott majd mindenki (aki akar) iszik belőle (1et!!!) és az nem olyan káros.

ez csak 1 tipp

2009. ápr. 10. 21:37
 8/8 A kérdező kommentje:
környéken nem lessz beuli mostanság, viszont alattunk lakik 1 fiatal srác megpróbálom adni neki
2009. ápr. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!