Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anya azt mondja, hogy még nem...

Anya azt mondja, hogy még nem kell melltartót hordanom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

75/B-s a mellméretem. Mikor futok akkor is lötyög és fáj, de anya azt mondja, hogy még nem kell melltartót hordanom...

Tudom, hogy már kéne, van is 2, de amikor felveszem, anya mindig azt mondja, hogy minek vettem melltartót, nincs is mellem... -.-" Hogyan győzzem meg arról, hogy már kéne?? Annyira idegesít, hogy mindenre azt mondja, hogy nem!

14/L

2011. aug. 8. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
löttyedt lógó :D
2011. aug. 8. 10:59
 12/15 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 8. 11:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Jesszus, Anyukádnak mekkora melle van, hogy szerinte a 75/B-s, az semmi?

Nálunk már általános 6.-ban, 12 éves korunkban volt két lány, akinek hihetetlenül megnőttek a melleik. Elég nevetséges lett volna azt mondani nekik, hogy ne hordjanak melltartót, mert gyerekek..

2011. aug. 8. 11:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Elég nagy melle van...

Amúgy tudom, de nem tudok mit csinálni... Még a mamám is azt mondja, hogy nem kell melltartó... De nem érdekelnek, akkor is fogok hordani... -.-"

2011. aug. 8. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, csak ne a sulibuszon vedd fel, hanem még otthon.
2011. aug. 8. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!