Mit csináljak a rossz "beidegződéssel"?
Figyelt kérdés
Nem is biztos, hogy beidegződés, nem tudom pontosan. Tudom, bután fog hangzani amit írok.
Lényeg, hogy ha hosszabb ideig utazom (pl. busszal külföldre és az út több mint 30 óra), vagy ha barátokhoz megyek hosszabb időre képtelen vagyok nagy wc-re menni. Még a pisilés megy, de a nagy dolog már nem.
Most is 4 napig voltam barátnőmnél az ország másik részén és a 4 napból 3 napig nem mentem el nagy wc-re. Nyaralásnál is így vagyok, addig nem, amíg a szállásra nem érünk és meg nem szokom (ez legalább 2-3 nap).
Szerintetek ezzel a beidegződéssel mit lehetne kezdeni?
2011. aug. 7. 00:22
1/2 anonim válasza:
Hát ez idegi alapon van szerintem. Nekem nagyon sokáig volt ugyanez a problémám, aztán egyszer volt egy jó kis hasmenésem egy táborban, nem volt wc-papír a wc-ben, ki kellett szólnom, hogy hozzanak. És akkor rájöttem, hogy nem is ciki, hanem tök természetes. Na azóta tudok bárhol. Pedig előtte volt, hogy majd egy hétig nem voltam nagy wc-n.
2/2 anonim válasza:
Hasmenés > nincs wc papír! Ez a sokkterápia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!