Allergia orrcseppek, valaki használ?
Először is olvasd el ezt...Amúgy nagyon vigyázz ezekkel a készítményekkel,mert én orrspray-függő lettem (RhinosprayPlus-ra szoktam rá),kemény egy évig "szívtam az anyagot".
az elsőnek igaza van én Nasivinnel jártam így, orvosi ellenőrzés mellett, nem allergiára kaptam
viszont Euphorbium comp. HEEL orcseppre nem lehet rászokni és az allergiára is jó (homeopátiás)...
Az allegra helyett meg ajánlom a coryzalia nevű szintén homeopátiás szert...3 hónap szenvedés után a fenti 2 szer 24 óra alatt teljesen rendbe tette a szénanáthám
de mindenképpen konzultálj az orvosoddal!!!
Euphorbium Compositum HEEL orrcsepp inkább megfázásra való, szénanáthára ugyanettől a gyártótól a Luffeel orrspray vagy egy másik homeopátiás orrspray, a Delufen való. Sajnos "szezonban" gyakran elfogynak a gyártónál. A Luffeel kapható tabletta formában is, ez is és a Coryzalia is tényleg nagyon jó és hatásos. Ha ezek nem segítenek, akkor esetleg a Sterimar Mangános (és nem a sima!) változtatát érdemes megpróbálni. Allergiás időszakban napi 1*500 mg Calcium pezsgőtabletta si segíthet a tünetek csökkentésében.
Sajnos a hagyományos orrcseppek ugyan tényleg hatásosak, de 4-5 nap után függőséget okoznak. Receptre kaphatsz még szteroidos orrsprayket is, ehhez viszont tényleg vissza kell menned a fül-orr-gégészhez, aki mérlegeli, hogy szükséges-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!