Két napja zavartan beszélek, sokszor megakadok, néha dadogok, a hangom is megváltozott, nehéz elmagyarázni. Volt hasonló tapasztalat?
Doki!!!
Egy idősebb kollegámnál volt hasonló, érelmeszesedés miatt nyaki érelzáródás volt,amit megműtöttek.
köszönöm a gyors válaszokat. 27 éves lány vagyok és eddig semmi hasonló bajom nem volt. 5 hónapja szültem, azóta a gerincem borzasztóan fáj terhelésre, lehet, ezzel van összefüggésben.
Holnap elmegyünk dokihoz.
Második vagyok,babához gratula.
Sajna a gerincfájdalommal szerintem lehet összefüggésben,hisz ott rengeteg idegpálya fut minden irányba!
Koszi. :)
Holnap tudunk csak menni, de majd megirom.
Megvizsgált alaposan, és azt mondta, egyelőre nem tartja indokoltnak a neurológust, mert semmi jele annak, hogy ilyen problémám lenne. Szerinte inkább csak valami fertőzés a szájban, aminek két héten belül el kell múlnia. Ha rosszabbodik, azonnal menjünk, ill. ha nem múlik két hét múlva sem.
Vagy még pszichés eredetűnek gondolja.
Hát reméljük, igaza van, és nem haldoklom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!