Nagyon rossz a chilis lóbalzsam! (? )
Figyelt kérdés
Most este, ahogy mentem ki wc-re rosszul léptem, ezért nagyon elkezdett fájni a lábam. Anya mindig lóbalzsammal keneget, de valami fahéjasat szokott használni, most chiliset találtam. Bekentem vele és most nagyon égett, és bepirosodott ahová kentem. Ez normális? Nagyon félek, hogy valami baja lesz a lábamnak.2011. aug. 2. 00:59
1/4 A kérdező kommentje:
Félek elaludni reggelre nehogy sokkal rosszabb legyen. Kérlek nyugtassatok meg, hogy elmúlik és nem lesz baja a lábamnak.
2011. aug. 2. 01:02
2/4 anonim válasza:
Reumás ízületi fájdalmakra jó a chilis lóbalzsam. Nagyon minimálisat szabad belőle használni, mert tényleg éget a vérbőségfokozó hatása miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én szépen körbe kentem vele a térdem, de akkor ezek szerint semmi rendelleneset nem produkál, hanem alapból ilyen. Nagyon köszönöm a választ.
2011. aug. 2. 01:17
4/4 herterp5i válasza:
Én kérdeznék! Tesin mivel "roppant jó" bemelegítést tartottak a nyújtásnál (spárga) meghúztam a hátsó combizmom. Ez a lóbalzsam jórá? (Chilis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!