Mitől alakul ki a ganglion?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 12:54
1/7 anonim válasza:
Az6 eleve van, nélküle nem léteznél.
2/7 anonim válasza:
Az nem kialakul, hanem azzal együtt születsz. Na nem csak te, hanem mindenki.
3/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. A ganglion attól alakul ki, hogy valamikor, lehet, hogy még régebben megerőltetted. Nekem is van a csuklómon, és nekem is azért van. ezzel senki nem születik együtt.
4/7 anonim válasza:
Gangréna esetleg,de még az sem függ össze azzal amit előttem írtak,nevezetesen a megeröltetéssel.
5/7 anonim válasza:
Nekünk orvos mondta, hogy attól van, hogy megeröltettem.
6/7 anonim válasza:
Na ácsi mi van attól és hol,hogy megerőltetted? S pontosan mit is mondott az az orvos? Milyen orvos?
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is azt mondta hogy megerőltetésből+ hajlamos a szervezetem több izületi folyadékot termelni és meghúzhattam a kezemet, kb 3 évig volt a csuklómon egy dudor hol ott volt hol nem nem foglakoztam vele csak akkor amikor hirtelen nagyra megnőtt és nagyon fájt nem tudtam a kezemmel fogni se semmit és mindig zsibbadt akkor mentem dokihoz és kézsebész monta megvizsgálta elősször begipszelték a kezemet 10 napra hogy ha nem mozgatom hát ha visszahúzódik újra mint eddig de nem sikerült ezért megműtötték mert muszály volt mert olyan helyen nőtt ahol nyomta az eremet meg nagyon fájt, szerencsére azóta nem nőtt vissza!
2010. ápr. 19. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!