Kinek volt már gyökérkezelése?
Nah szóval az elejéről :)
Kb 2-3 éve volt betömve hátul a fogam.Rá 2 hétre visszamentem,hogy fáj,lerendezett a doki annyival hogy nem bírom a tömést.
Most múlthéten fájt,nem melózok elmentem megcsináltatni.Kiderült,hogy túl mélyre fúrt az előző doki és mélyen tömött!
Gyökér kezelte aki sürgősségiben ellátott,de a három ideg(ennyinek kellene lennie)közül kettőt talált egy elmeszesedettet és egyet kinyírt.Harmadikat nemtalálván ideiglenessel betömte,és jelentkeznem kell a saját dokinál.
Nah szóval.:Azt mondta,hogy ha nem lesz meg a gyökér akkor valószínűleg ki kell húzni,amit baromira nem szeretnék ides tova húsz év alatt csak hozzám nőtt :D XD
Most kiment a fájdalomcsillapító hatása de nem fáj csak érzékeny ha ráharapok.Ez normális?
Illetőleg ha nem fáj akkor már nem kell kihúzni?Remélhetőleg,mert azt nagyon nem szeretnél -nem is engedném.
Köszönöm a választ előre is
húha... ilyenről még nem hallottam! elég horrorisztikusan hangzik!!!! :|
Egyébként nekem olyan fogamról derült ki, hogy gyökérkezelni kell, ami szinte nem is fájt... (Na közbe viszont rettenetesen XD)
Tegnap voltam annál aki ténylegesen az orvosom(kb fél órába telt kideríteni kihez tartozok),kiderült 82 -óta praktizál míg aki ellátott hétfőn ő csak 2-3 éve!És nem is kelet volna gyökérkezelni!
Úgyhogy a nemlétező f@szom kivan!Elég lett volna kiszedni a régi tömést kitakarítani és újratömni,így meg lehet kikel húzni.Zavaros és hosszú már nekem is :D XD
Doki se értette,hogy épp egészséges fogak között ,,nem hiszem el,hogy ezt gyökérkezelni kelet volna,mi a lónaka a f@száért " ...nah szép köszi a válaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!