Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek volt már gyökérkezelése?

Kinek volt már gyökérkezelése?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban,ha valaki tudna válaszolni.
2011. aug. 1. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem már volt, nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok.
2011. aug. 1. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Nah szóval az elejéről :)

Kb 2-3 éve volt betömve hátul a fogam.Rá 2 hétre visszamentem,hogy fáj,lerendezett a doki annyival hogy nem bírom a tömést.

Most múlthéten fájt,nem melózok elmentem megcsináltatni.Kiderült,hogy túl mélyre fúrt az előző doki és mélyen tömött!

Gyökér kezelte aki sürgősségiben ellátott,de a három ideg(ennyinek kellene lennie)közül kettőt talált egy elmeszesedettet és egyet kinyírt.Harmadikat nemtalálván ideiglenessel betömte,és jelentkeznem kell a saját dokinál.

Nah szóval.:Azt mondta,hogy ha nem lesz meg a gyökér akkor valószínűleg ki kell húzni,amit baromira nem szeretnék ides tova húsz év alatt csak hozzám nőtt :D XD

Most kiment a fájdalomcsillapító hatása de nem fáj csak érzékeny ha ráharapok.Ez normális?

Illetőleg ha nem fáj akkor már nem kell kihúzni?Remélhetőleg,mert azt nagyon nem szeretnél -nem is engedném.

Köszönöm a választ előre is

2011. aug. 1. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

húha... ilyenről még nem hallottam! elég horrorisztikusan hangzik!!!! :|

Egyébként nekem olyan fogamról derült ki, hogy gyökérkezelni kell, ami szinte nem is fájt... (Na közbe viszont rettenetesen XD)

2011. aug. 2. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szóval az, hogy nem fáj, "csak" érzékeny, az sajnos nem jelent semmit... De nem értem, hogyan "tűnhetett" el az egyik gyökér... Keress valami jó fogorvost, nehogy feleslegesen huzigálják ki a fogadat!!
2011. aug. 2. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam annál aki ténylegesen az orvosom(kb fél órába telt kideríteni kihez tartozok),kiderült 82 -óta praktizál míg aki ellátott hétfőn ő csak 2-3 éve!És nem is kelet volna gyökérkezelni!

Úgyhogy a nemlétező f@szom kivan!Elég lett volna kiszedni a régi tömést kitakarítani és újratömni,így meg lehet kikel húzni.Zavaros és hosszú már nekem is :D XD

Doki se értette,hogy épp egészséges fogak között ,,nem hiszem el,hogy ezt gyökérkezelni kelet volna,mi a lónaka a f@száért " ...nah szép köszi a válaszokat

2011. aug. 3. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!