Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Angiológust keresek Budapesten?

Angiológust keresek Budapesten?

Figyelt kérdés
Mélyvénás trombózisom volt lassan egy éve. Valaki olyat keresek, aki válaszol a kérdéseimre és ki is vizsgálna rendesen helyben (tehát van hozzá felszerelése).
2011. aug. 1. 11:20
 1/1 A kérdező kommentje:

SZTK-ban csak szeptember végére adtak idôpontot, és még utána küldenek onnan gondolom tovább dopplerre vagy érfestésre, amikre ki tudja, mikor kerül sor végül... és addig nem szeretném havi 20ezerért esetleg feleslegesen(?) döfködni magam naponta 2x vérhigítóval, amire már allergiás vagyok és hullik tôle a hajam... :(

Egyszer voltam egy magánorvosnál, de ott csak beszélgettünk 15ezerért egy fél órát és végül olyan gyógyszert javasolt, amit szoptatás mellett nem is szedhettem volna 4 másik orvos szerint. Ezért maradt az injekció. Most szeretnék valaki megbízhatót végre, már kerüljön, amibe kerül.

2011. aug. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!