Milyen kedvezményeket kapok ezzel? Jár a 90 %-os kedvezmény a buszra?
miért kapnál? :D
a tejcukor érzékenység nem korlátoz semmiben. tartós betegség, de kordában tartható és már bocs, de a fosásos kívül nincs nagy mellékhatása.
és erre lehet kapni kiemelt családi pótlékot? ez most komoly?
Nem bántásból írtam és elnézést kérek.
Viszont te sem tudhatod, h nekem van-e valami bajom. Nekem is rengeteg allergiám van (gazok, élelmiszerek) és ráadásként ekcémám is. Nekem se könnyű elhiheted. Egyáltalán nem vagyok felháborodva, félreértés elkerülése végett, csak tényleg nem tudtam, h erre jár támogatás.
Húgom liszt-érzékeny, de annyira, h ha azzal a késsel van vágva az ő cucca, amivel a miénk, már minden baja van... nekünk nem járt semmi, vagy nem tudok róla, de teljesen együtt tudunk vele élni. És én is a saját bajaimmal, nem korlátoz semmiben.
Ja és nekem se egy nap alatt derültek ki a dolgok. Sajnáltathatom magam, h pl. mennyre sza r az ekcéma, mert kisbabaorom óta megvan és már minden kezelésen átestem és semmi. Majd kinövöm... aha, a nagy lófa szt. :)
Mindegy, nem lényeg... szóval még egyszer bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!