Valami mindíg megcsíp. Nagyon viszket és feldagad, most például az ujjam csak egy pont látszódik ami piros. és 2 cm re körülötte feldagad, mi lehet ez? Hogy védekezzek ellene?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 23:43
11/14 A kérdező kommentje:
öhm nem bolha, kiderült allergiás vagyok a szúnyogcsípésre :(
2011. júl. 27. 11:06
12/14 anonim válasza:
attól még a macskád nem ártana kezelni
13/14 anonim válasza:
Egen, szúnyogra tippeltem volna, nekem is ilyen. Amúgy nem a szúnyogra vagy allergiás valszeg, hanem a vegykezelt szúnyogokra. Szóval ha frissen permetezik őket, akkor szinte mindenki így reagál a csípésre.
Allergia címén majd akkor aggódj, ha úgy jársz, mint én. Egy szájon csípett, hát a botoxolt libák megirigyelték volna. xD Meg volt, hogy egy kb 15 centi átmérőjű piros, viszkető izé volt.
De azért nem árt, ha van kalcium tabletta nálad mindig, mert bármikor kijhet ilyesmi, sőt, gyakran nem egy rovarra korlátozódik a dolog (a méheket, darazsakat kerüld)
Annak meg aki azt mondja, a macskabolha nem csíp, összeszedek párat. Anno kaptunk párat a macskától, élmény volt kiírtani, meg összekapdosni, és csípett akkorákat, hogy jaj. :D
14/14 ciceribojso válasza:
csak fertőzött, vagy mutáns bolha lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!