Mi vállt be nektek hüvely heveny gyulladásra?
nőgyógyász, hogyha komolyan meg akarsz gyógyulni.
Ha nem, majd mondanak rá utánam házi praktikákat.
Az én nőgyógyászom a grapefriut magcseppet javasolta, mert az antibiotikumtól mindig rosszabbul vagyok.
Ezt a cseppet a gyógyszertárban lehet kapni. Venni kell hozzá, intim zuhanyt. Langyos vízbe 4-5 cseppet kell tenni, és nekem 12 óránként kellett kimosni vele a hüvelyem, lehetőleg úgy, hogy ne folyjon ki rögtön. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a kádban zuhanyozás közben lefeküdtem és a kád szélére felpakoltam a lábaim. :)
Ajánlom neked is. Sokkal kíméletesebb mint az antibiotikum. Vény nélkül kapható.
Jobbulást!
Kicsit kutakodtam. Ebben a fórumban is írja egy bizonyos "gitarzene", hogy neki is bevált az irrigálás:
Sőt, elég sok betegségre jó! :)
Jobbulást! :)
Szia!
Én is használtam már magcseppet. Teljesen a rabja lettem. Párom ekcémáját is elmulasztotta.
Amúgy szerintem ezt a cikket olvasd el, ez hasznosabb:
Második vagyok. Olyan 1500-2000 között az ára. Manapság már a DM-ben is lehet kapni.
Én citro csepp néven szoktam venni.
Ez az. :)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!