Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segitett valakinek az "anti...

Segitett valakinek az "anti sebum" spray a fordyce pottyok ellen? (faggyumirigyek ellen) (kep lent)

Figyelt kérdés

[link] - ilyenek a fordyce pottyok:P

es ilyen az "ellenszer"

[link]

Ha valaki tud valamit ,hogy mivel lehetne eltuntetni,mi hasznalt jobban akkor irja le.

2011. júl. 25. 14:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
Sok újat nem mondtál............Magyarországon mikor lesz kapható?Ezt kellene körbejárni!
2013. máj. 20. 14:39
 12/16 anonim válasza:
én is szeretnék egy ilyet.legalábbis látni képeken a hatását.viszont van a loreal-nak egy hasonló ugyanilyen problémára egy terméke: "L'oreal menexpert anti sebum foam scrub" a neve. kipróbálom, ha beválik szólok. Ti is próbáljátok meg! remélem lehet Dm-be vagy Rossmann-ba kapni.
2014. febr. 3. 20:55
 13/16 A kérdező kommentje:
okes szolj :)
2014. febr. 3. 21:45
 14/16 anonim válasza:

[link] egyelőre ezeket csinálom most elkezdtem, fokhagyma reggel, napi 2x teafaolaj meg spenótot eszem.

viszont úgy döntöttem, megrendelem ezt az anti sebum-ot, amiről itt írtok. már fenn van a paypal-omon a zsé,már csak el kell küldenem a rendelést

2015. jan. 20. 15:50
 15/16 anonim válasza:
Valami eredmény? Használt ez az anti sebum?
2018. júl. 22. 16:40
 16/16 anonim válasza:
Nekem nem használt ugyanoda kentem kis részre belőle így sokáig tartott a krém semmi haszna nem volt
2019. márc. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!