Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vert a szívem annyira...

Mitől vert a szívem annyira hevesen?

Figyelt kérdés
Nemrég elmentünk a barátaimmal felönteni a garatra, egy kicsit többet ittam a kelleténél. Aztán hazafelé annyira elkezdett verni a szívem, hogy szinte menni nem tudtam. Ez mitől lehetett? Attól, hogy ittam?
2009. ápr. 4. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Igen én is tapasztaltam már.
2009. ápr. 4. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen az alkoholtól volt. Ha annyira rosszul voltál, ahogy írtad, talán a háziorvosod megkérdezhetnéd, hogy szerinte nem igényel-e ez a dolog kivizsgálást. Nincs-e gond a vérnyomásoddal, a szíveddel. Nem tagadom én is jó párszor régebben eljártam bulizni, nem kevés italt fogyasztottunk, de én még nem jártam így. Én aggódnék az egészségemért.
2009. ápr. 4. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az alkohol miatt nyilvánult meg ez de valójában vérnyomás vagy szívproblémára utal. vizsgáltasd ki magad, nem veszíthetsz vele. Egyébként nekem ilyen egyszer volt, két energia italt ittam meg egymásután.
2009. ápr. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!