Másnak is viszket a füle, miután becsepegteti?
Figyelt kérdés
Külső hallójárat gyulladásom van, az orvos felírt otosporin fülcseppet, napi 3X2 de miután becsepegtetem, rá egy fél órára borzasztóan elkezd viszketni. kb másfél óráig tart. ez normális? azért viszket, mert a fül szőreit irritálja, ahogy folyik a füllcsepp?2011. júl. 22. 11:51
1/4 anonim válasza:
teljesen ugyanígy van nálam is, én is otosporint használok, és viszket tőle, de ez teljesen normális-és igen, a fül szőreinek ingerlése miatt van. nálam még a csepegtetés után kb. 1 órával hirtelen folyni kezd a genny (bocsánat) a fülemből..
jobbulást!:)
2/4 A kérdező kommentje:
nekem szerencsére nme folyt genny (még, remélem nem is fog) szerinted hány nap alatt múlik el? neked is elkezd zúgni, miután becseppented?
2011. júl. 22. 20:16
3/4 anonim válasza:
a külső hallójárat gyulladás kb. 4-5 nap alatt lehúzódik.
és nekem is szokott zúgni, néha erősebben, néha gyengén.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2011. júl. 23. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!