Van két púp a sarkamon, de az röntgen szerint nem csontkinövés, pedig nekem csontkeménynek tűnnek. Mit lehet ellenük tenni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 20:06
1/2 anonim válasza:
És az orvos szerint micsoda, aki kiértékelte a röntgent? Vagy az orthopédus, sebész? Gondolom visszamentél a röntgenre küldő orvoshoz. Ő mit mondott?
2/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen, egyszer egy rohadt kényelmetlen szar cipő miatt deformálódott el így, amit tinikoromban rámkényszerítettek, mondván olyan csinos...
sztem az ínszövetben alakult ki vmiféle ciszta és betokozódott. neked nem szokott hidegben csúnyán belilulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!