Van egy anyajegyem, amin ha keresztbe áthúzom az ujjamat, vagy, ha egy kicsit piszkálom, fáj (ha keresztben áthúzam rajta az ujjamat, mindig fáj, ha csak össze-vissza, akkor nem mindig). Mit csináljak vele?
Vannak nagyobb és kiemelkedőbb anyajegyeim,de azok nem fájnak,ha piszkálom őket.
Az alkarom és a ¸¸felkarom˝közti átmenetben helyezkedik el,
0,2 mm nagy(kb.),nagyon kicsit kiemelkedik(a kiemelkedés nem látható,de tapintható).
14/L
szerintem muszáj erről anyuddal beszélned! :O
lehet hogy azért fáj mert valami daganat,rák van ott :S
ezért mindenképp menj el orvoshoz!!
amúgy nekem is sok anyajegyem van,és pont a hónaljam közepén van egy 3-4 mm-es kiemelkedő anyajegyem,és nagyon szar tud lenni,mikor borotválom a hónaljamat és mindig ott f.sok hogy úristen,nehogy belevágjak :SS
13L
"A kérdező kommentje:
Velem sok macera van,és nem tudom,hogy hogyan mondjam meg anyukámnak :S"
Minél hamarabb, mert ebből még a végén bőrrák lesz.
Először is: NE PISZKÁLD!!!
Másodszor pedig: egyedül is elmehetsz a bőrgyógyászhoz! Mutasd meg neki,esetleg le is szedetheted a zavaró anyajegyeket: egyszerre 3-at szednek le! Helyi érzéstelenítéssel,nagyon hamar megszabadulhatsz tőlük,egy kicsit kellemetlen amikor érzéstelenítik,de nem fáj!!! A levett anyajegyet aztán megvizsgálják. Pofon egyszerű és fájdalom mentes!
Jó egészséget Neked!!
Üdv: akiről már szedtek le párat :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!