Hogyan kezelhető az aranyér?
Jól jársz, ha elmész az orvoshoz. Bár nekem 2 hónapig volt, és egyszercsak elmúlt. De néha néha visszajön. Pedig nem kezeltem semmivel. De jól teszed ha orvoshoz mész, és amíg meg nem gyógyulsz szerintem ne közösülj egy férfival se.
16L
komolyra forditva a szot.. azonnal orvos!! ez nem jatek.. kesöbb csak rosszabb lesz.. amugy nem feltetlenül kerdez ra, h meleg vagy-e, hiszen mastol is kijöhet...
de mondjuk miert ne mondhatnad el pont egy orvosnak? :)
Fogadd meg a szavam: proktológiára kell menni, akkor meg-
spórolsz egy magyarázkodást a háziorvosnál. Beutaló nem kell, de az lehet, hogy időpontot kell kérni! És ők érte-
nek hozzá a legjobban, mert állandóan ezzel foglalkoznak.
Viszont amit mondank és felírnak (kúp, kenőcs) azt hasz-
nálni és betartani kell! A barátod pedig értse meg, hogy
most ezen a bizonyos területen stop!
Örülök, hogy tudtam segíteni! És tényleg fogadd meg amit írtam, meg fogsz gyógyulni, ne rettegj műtéttől, láttam,
volt aki ezzel riogatott. Nekem se jöttek a műtéttel, kú-
pot, kenőcsöt kaptam. Viszont ujjal benyúltak, megtapin-
tották, ez nem volt kellemes, erre készülj fel! De még
csak nem is tükrözték! Jó egészséget!
A műtét/beavatkozás három-négy napos macera. Egy fél órás ott léttel. Mi ezen az ijesztő? Az az ijesztő ha el hanyagolja az ember.
A gyűrűs és az infralámpás is kisebb macera mint a fogászat és mind ez szinte fájdalom nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!