Pajzsmirigyesek hogy vagytok?
Akinek túlműködése van,hogy van?
Hogy derült ki a betegséged?Hogy viselted a tüneteket,gondolok a szapora pulzusra,depresszióra stb?
Milyen gyógyszert szedsz?
Első voltam
Fogamzásgátló miatt mentem vérvételre, ott vette észre a háziorvos, hogy eltér, és elküldött pajzsmirigy ambulanciára (4 hónapot vártam rá...) nem volt semmi pláne tünetem, nem híztam, sokat sportolok, nem vagyok fáradt, nem törik a körmöm, rendszeres volt a menzeszem, a hajam kissé hullik, bár nekem brutális mennyiségű hajam van, és eddig azt hittem csak azért, mert sok van, doki felírt egy letrox nevű gyógyszert, amiből napi 1 kell, augusztusban megyek pajzsmirigy ultrahangra, aztán októberben vissza ehhez a dokihoz kontrollra... azt mondta lehet, hogy valami gyulladás okozta, meg hogy az eltérés nem is súlyos, csak nagyon fiatal vagyok és ezért kell a gyógyszer. Nagyon remélem, hogy kitalálják, hogy csak vmi egyéb oka volt, vagy mittudomén, nem akarok életem végéig gyógyszert szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!