Mi lehetett ez? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.
Figyelt kérdés
14 napja volt a menstruációm első napja, és éjjel (fél 1 körül) arra ébredtem, hogy hihetetlenül görcsöl az alhasam bal oldalon. Felülni is alig tudtam az ágyban, rosszabb volt mint a menstruációs görcsök.
Gyorsan vettem be egy nospát, mert elképzelni se tudtam, hogy mi bajom lehet, hiszen este még nem volt semmi gond. Aztán fokozatosan kezdett elmúlni, és 20 perc múlva már egyáltalán nem fájt.
Még éjjel utána megnéztem 2 filmet mert nagyon megijedtem, de később gond nélkül tudtam aludni reggel 8-ig és azóta sincs semmi bajom. Lázam nem volt, nem éreztem magam rosszul se előtte se utána.
Szerintetek a peteérés miatt jöhetett rám ez az erős görcs?
20/L
2011. júl. 18. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!