Van valaki, akinek lézeres úton oldották meg a benőtt köröm problémáját?
Minél több tapasztalatra lenne szükségem főleg azzal kapcsolatban, hogy felmerült-e újra a probléma vagy véglegesen megoldódott?
Előre is köszi mindenkinek!
Nekem 6 éven át volt benőve a nagylábujjam körme. Kétszer volt "műtve", mert vadhús is nőtt rajta, de mindkettő csak ideiglenes megoldást nyújtott (1-2 hónap). Aztán amikor már lebénult az egész lábujjam (nem úgy bénult le, hogy nem tudtam mozgatni vagy nem éreztem semmit, hanem a genny a vér a gyulladás szivacsossá tette az egész ujjam) akkor mentem lézeres műtétre, akkor 8ezer forintért csinálták meg. Mindig is bánni fogom hogy már nem legelőször oda mentünk, miért kellett ennyit várni vele. Nekem ott kivágták a benőtt körmöt, a vadhúst is, és kivágták a körömágyat is, de ne úgy képzeld hogy az egész körömágyam, hanem azon az oldalon néhány mm-en, ahol benőtt. Semmi nem látszik, soha nem fog benőni, mert nem tud! A körmöm azon az oldalon csak felfele nő, oldalra már nem! De nagyon csinos, olyan mintha ilyet szépen lelenne vágva a körmöm.
Az érzéstelenítés nagyon nagyon nagyon nagyon fájt, de a nő mondta is hogy ez most fájni fog (le is kötötték a lábam) mert a gyulladt, megduzzadt lábujjamba egy egész fecskendő érzéstelenítőt kellett belegyömöszölni, a dagadt szövetbe. Aztán kaptam mégegyet a lábujjam tövébe, az már kibírható volt. Onnantól kezdve SEMMIT nem éreztem. Bekötötték, 1 hét múlva kellett visszamenni.
Nagyon csúnya volt, egy nyílt seb tátongott ott, de NEM FÁJT NEM VÉRZETT még csak nem is váladékozott. 3 hónap alatt forrt össze az a hatalmas lyuk. Mível nyár volt, papucsban jártam bekötött lábujjal, amikor rossz idő volt az acélbetétes bakancs volt az egyetlen amibe belefért így a lábam, bekötött ujjal.
Semmi nyoma nem maradt, a körmöm gyönyörű szép. Őszintén ajánlom neked, ne késlekedj vele egy napot se, mert igazán megéri!!!!!! De ajánlom hogy ha már ott vagy a körömágy azon részét is vegyék ki, mert tudod hiába vágják ki lézerrel, szikével, akármivel, ha hajlamos vagy rá ugyis visszanő! Ezért kell a körömágyat is kivenni! Azt viszont meg csak lézerrel, mert az elégeti a kis pici ereket, és nem fog se vérezni se váladékozni!
Sok sikert!!
Köszönöm. Szerintem belevágok.
Ja, és másodiktól kérdezem: Hol csinálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!