********Megcsípett a darázs, mit tegyek?! ********
Tegnapelőtt megcsípett egy darázs, legalább is szerintem. Nem láttam, h milyen állat lehetett az, csak odanyúltam a kezemhez és éreztem h elrepül valami, utána meg belenyilal a fájdalom az alkaromba :S
Most kb olyan 10 cm átmérőjű a csípés, forró, kemény, lüktet és fel van dagadva...
Most elmentem a gyógyszertárba, vettem fenistilt, beraktam a hűtőbe h jó hideg legyen... Mit tegyek a csípésre? Ecetes borogatás? Fenistil? Cinkrázó?? Vagy menjek el a kórházba és keverjenek vlami speckó krémet???
Szerintem allergiás vagyok a csípésre!
Itt szenvedek és mindjárt sírva fakadok, úgy fáj! :@ :'''(
Ha tegnapelőtt óta ennyire fáj és lüktet, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
Azért még megihatnál egy calcium-sandozt vagy egy ampulla calcimuscot (ha van otthon, csak egy kis teába, vízbe kevered és megiszod), mindkettő remek az allergiákra.
Jobbulást!
Köszönöm!
Most bekentem fenistillel, holnap meg veszek kalciumot!
Köszönöm! :)
Nem hiszem, h allergiás lennél, akkor nagyon szarul éreznéd Magad. "Simán" csak egy jó adagot kaptál a méreganyagból. Ettől persze nem lesz kellemesebb.
Ihatod a calcium pezsgőtablettát - bár sztem használni nem fog, Fenistil is jó lehet, vagy egy jégakkut szoríts rá.
Engem poszméh csípett, az sz@rabb olyan szempontból, hogy még viszket is. Középső ujjamat - merthogy a hajgumimon üldögélt, én meg belenyúltam.
Másnapra dagadt fel az ujjam igazán, 2 napig nagyon viszketett és fájt, fel volt dagadva, 4. napon kezdett lemenni és 5. napra szinte semmi nem volt már belőle - sztem Te is valami hasonlóra számíthatsz.
Szar érzés, de ki lehet azért bírni.
(szülni rosszabb) ;)
Jobbulást!!
Ha allergiás lennél nem irogatnál itt....ma kezdett csak igy fájni?lehet holnapra jobb lesz....
Kérdésedre a válasz(bocs): mit tegyél???sikits!!!:))
köszönöm.
Még mindig látszik egy piros pötty, de nem fáj, meg semmi
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!