Egy hónapja be vagyok rekedve, vajon mitől?
Egy hónapja kb. bronchitis-t (hörghurutot) diagnosztizáltak nálam. Köhögtem, alig kaptam levegőt, mellé asztmás is vagyok, így elég nehezen viseltem a betegséget. Akkor berekedtem, de azóta sem múlik és köhögök is... Segítsééég... Gégeproblémám lehet?
Orvos nem mond semmi érdemlegeset...:(
Nem, reflux betegségem nincs szerencsére...
Fül-orr-gégészeten még nem jártam, arra gondoltam, elmegyek ma, mert olvastam, hogy gégegyulladás stb. is lehet. De ki szeretne gégevizsgálatot?:) Elég erős az öklendezési reflexem és tuti, lehányom az orvost:D Tudom, kapok érzéstelenítőt, de akkor is...
Amúgy ha tüdőgyulladásom lenne, az nem lenne túl jó, asztmásoknak akkor kötelező kórházi bentlét és nagyon nagy fájdalmak...
Itt a hétvége. A gégésszel várhatsz hétfőig.
Mérd meg a lázad; ha van, akkor maradj ágyban egész hétvégén!
Igyál sok alkoholmentes folyadékot; ha dohányzol, akkor tedd le a cigit! Mellőzd a fűszereket, és pihentesd a gégédet, lehetőleg egy hangot se adj ki!
Ha még hétfőn is rekedt leszel, akkor irány a gégész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!