Mennyi esélye lehet hogy nekem B rh negatív a vércsoportom?
Figyelt kérdés
Voltam egyszer vért adni, az elején megállapították hogy B a vércsoportom, de véradás közben rosszul lettem,és végül csak egy fél zacskónyi vért tudtak tőlem levenni. Állítólag 2. alkalommal megtudják mondani, de én félek megint elmenni vért adni. Ha ritka a vérem akkor küldenek levelet róla hogy kellene a vérem? Vagy mivel keveset adtam eleve nem nézik meg?
Egyébként szüleim: apa ágon b rh -, anya 0rh + (de neki a szülei között volt rh-
2011. júl. 12. 22:46
11/18 anonim válasza:
23.35 nekem sincs sehol h mi a vércsoportom csak anya mondta h emlékszik amikor megnézték, még születésemkor, szal elvileg én is lehetek 0- mert nem 100% h A+ vok, sőőőt az öcsémnek (akinek más az apja) egyáltalán nem tudjuk a vércsoportját, még az apjáét sem, mert SEHOL NINCS LEÍRVA? SEHOL!!!!
12/18 A kérdező kommentje:
Nem a marsról jöttem, nem beszélek hülyeséget.Semmilyen papír nincs róla,(mint ahogy arról sem hogy hány órakor születtem.. a 80-as években vidéken ez nem volt divat, a testvéremnek sem írták fel) csak amikor egyszer elmentem véradásra akkor nézték meg a vércsoportot. Az rh- vagy + ot meg laborban tudják megnézni, nincs rá gyors teszt. Többször voltam vérvételen mivel vegyszerekkel dolgozom évente kötelező, de a vércsoportot/rh-t külön nem nézik meg.
2011. júl. 12. 23:52
13/18 anonim válasza:
Szerintem a vércsoprt és hogy rosszul lettél 2külön dolog:) A táblázat szerint a lányom A vagy B, hisz én (anya ) AB,apa 0,majd kiderül augusztusban akkor megyünk vérvételre legközelebb..
14/18 anonim válasza:
Ha érdekelt volna, már rég megkérdezhetted volna a háziorvosodat,mi a teendő ilyen esetben. Csak gondolom ahányszor nála voltál, éppen kiment a fejedből.De hogy a kérdésedre is válaszoljak: amíg nem mész el vércsoport, meg Rh stb meghatározásra, addig akár "B rh negatív" is lehet a vércsoportod.
15/18 A kérdező kommentje:
A háziorvosom azt mondta hogy nem végez ilyen tesztet, leszarja magyarul ahányszor kérdeztem.. csak akkor ha terhes leszek, akkor megnézik ugye a szülés miatt mennyire leszek veszélyeztetett.
Utolsók, hogy tiszta legyen, a vércsoportomat tudom.. csak az rh-t nem...
2011. júl. 15. 12:29
16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is kell tudnod előre. Én sem tudom az enyémet, ráadásul tuti, hogy nem is fogok szülni. A kamiontól meg nem félek. Annyi más is jöhet...
17/18 anonim válasza:
23.23 légy kedves olvasd el újra amit írtam: ha az egyik szülő 0-ás akkor te vagy 0-ás v A MÁSIK SZÜLŐ VÉRCSOPORTJA LEHET.
18/18 anonim válasza:
lemaradt egy sz, szóval pontosan azt írtam, amit mondasz. És azt is írtam h én is pont úgy vok, mint te, A-s, anyám A-s apám 0-ás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!