Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mér nem vagyok soha másnapos?

Mér nem vagyok soha másnapos?

Figyelt kérdés
tegnap megittam egy csomó whiskyt meg három sört alig tudtam menni a szomszédomnál volt az ivászat ő hozott haza lefeküdtem utána 6 óra felé felkeltem ittam egy csomó vizet meg teát és visszafeküdtem és most felkeltem és semmi bajom csak egy kicsit fáradt vagyok és ez mindig így van ahányszor berúgok sosem vagyok másnapos az ismerőseim azt mondják hogy az nagyon szar hogy fáj a fej ég a gyomor émelygés stb és nekem sosem volt
2011. júl. 12. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Kb. 20-22 éves koromig nekem sem volt soha, semmilyen proglémám. Most 26 vagyok és egyre keményebbek a másnapok. Az egyetlen dolog amivel nagyrészt ki tudom védeni az a következő módszer, jó ha megjegyzed, mert néhány év múlva jól fog jönni :)

Ivászat után, lefekvés előtt kb. 1000 mg C vitamin és kb. 1 liter víz. Gyakorlatilag nincs másnap. Csak az a probléma, hogy sokszor olyan állapotban van az ember, hogy ezt az egyszerű rutint is felülírja az, hogy húz az ágyba a gravitáció.

2011. júl. 12. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem sem. iszok össze vissza néha, de semmi másnaposság, fejfájás, vagy ilyesmi. :D
2011. júl. 12. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:45

megjegyzem :D am 17 vagyok

2011. júl. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!