Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lesz hidegrázásom, ha...

Miért lesz hidegrázásom, ha levágom a körmöm?

Figyelt kérdés
Akárhányszor csak levágom/reszelem a körmeim, hidegrázás tör rám, ahogy csak hozzáérek vmihez az ujjbegyeimmel, ill. körmeimmel. Sőt, ha csak rágondolok h le van vágva, már akkor is feláll a szőr a hátamon. Mit tudnék tenni ez ellen? 13/F
2009. márc. 31. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez valami pszichológiai probléma lesz, valószínűleg viszolygás tölt el hogy valamihez köröm nélkül, ujjbeggyel érj hozzá és ez okozza a borzongást is. Ez az érzésed olyan erős hogy ha már elképzeled akkor is jelentkezik. Esetleg érdemes egy szakembert felkeresni.
2009. márc. 31. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem is kiráz sokszor a hideg,de csak akkor,ha az adott felületen végighúzva a körmöm serceg,én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget,nekem ez természetes így.
2009. márc. 31. 09:13
 3/4 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van, már gyerekkorom óta, most már sikerült kissé túllépnem rajta, de még most is nagyon rossz. Kissebb koromban ha levágtam, napokig nagyon rossz érzés fogott el ha bármi hozzá ért az ujjaimhoz. Ha gyakrabban vágod akkor talán jobban hozzászoksz és nem lesz olyan rossz, bár én nagyon ritkán szedtem rá magam, hogy gyakran vágjam, de akkor tényleg jobb. Azt hittem csak nekem van ilyen hülye mániám, mert eddig bárkitől kérdeztem csak nézett rám értetlenül, hogy hogy lehet az rossz. 20/f
2009. márc. 31. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva van,kb 3 naponta vágom a körmeimet,mert megőrülök tőle,ha egy kicsit is nő.Olyankor utálok hozzáérni bármihez,és ideges leszek,ha nem találom a körömcsipeszt:))A reszelőtől is ráz a hideg.Nem is értem a műkörmös nőket,hogy tudak akkora körömmel élni...
2009. ápr. 2. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!