Mitől lehet ez? Talán szívbeteg vagyok?
Akár a melegtől vagy a stressztől is lehet. Fordulj a háziorvoshoz ő valószínűleg EKG-ra és laborra küld, ahogyan azt már előttem is említették.
Lehet, hogy adnak majd valami gyógyszert amitől ez a probléma megszűnik. Nem feltétlenül komoly a dolog, de ezt persze nem tudhatjuk. Mindenesetre ne idegeskedj, majd meglátod mit mutatnak az eredmények.
Ez akkor inkább szívprobléma.
De már ne haragudj, de remélem tudod, hogy az EKG vagy akár egy vérvétel az nem olyan dolog, hogy egyszer csinálnak egyet és szevasz. Gyorsan megváltozhatnak a dolgok, az, hogy x hónapja, éve mi volt nem jelent semmit.
Ja, hát az is lehet. Én ehhez nem tudok hozzászólni, mert nincs jogsim és sosem néztem utána ilyenkor mit és mennyire figyelmesen néznek meg.
Egyébként nekem is kell majd ilyen vizsgálatra mennem nemsokára. Reméljük a legjobbakat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!