Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó hányinger mitől és...

Állandó hányinger mitől és hogyan gyógyitható?

Figyelt kérdés
2008 augusztusa óta hányingerem van! Voltam háziorvosnál sanax0,25 irt,gastroenterológusnál gyomortükrözésen negativ hányingerre domperidon napi 3x1,pszichiátria seropram frontin ,hányinger fenn áll még mindig,szedem a magne b6-ot és béres b6 vitamint! Már nem vagyok feszült de hányingerem van! Már nem mindig de akkor nagyon elkap de pár percen belül lemegy! Akkor most mi van velem ,ha valaki tudja irja meg nekem a választ!!!!
2009. márc. 29. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Nálam nem pont ugyanez a helyzet, de azért valami hasonlóság van.

Még rég történt... mentem suliba, aznap nem volt kedvem menni, étvágyam sem volt, de ettem azért reggel. A suliban hánytam. Egy darabig nem mentem suliba, már nem is akartam menni. Aztán csak elmentem és megint hánytam. Nem is akartam többet iskolába menni. Magántanuló lettem, év végén pedig meg is buktam. Persze az orvosnál nálam is minden negatív volt. Semmi rendellenesség nem volt.

Azóta járok suliba, de nem tudok enni csak itthol. Ez nagyon rossz. A hányinger pedig gyakori. Kis stressz ér, máris. Vagy kajálok, hirtelen valami rossz jut az eszembe és hányingerem van. Nagyon rossz.

Sajnos nem tudom mi a megoldás.:(

2009. márc. 29. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na meg volt olyan, hogy mikor volt barátnőm és találkoztunk annyira izgultam, hogy akkor is kidobtam a touch-ot.

Na meg mikor nagyon rossz kedvem van szintén gyakran így járok. Szar ügy. Jó lenne rá valami megoldás.

2009. márc. 29. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,hogy lelki oka van!Keress fel egy jó kineziológust!
2009. márc. 30. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Bocs az offért, de mi az a kineizológus vagy mi, amit írtál?
2009. márc. 30. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Mostmár rákerestem.
2009. márc. 30. 00:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
a kineziológia csalás.
2009. márc. 30. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
14 éves koromban egy vadidegen férfi fényes nappal megerőszakolt!Ki se mertem menni utána az utcára!Anyuék evittek kineziológushoz,és azóta akár az éjszaka közepén is szívbaj nélkül mászkálok egyedül az utcán!A csalásról ennyit...Tény,hogy vannak kontárok is, de egy jó kineziológus csodákra képes,ha lelki gondokról van szó!
2009. márc. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!