Állandó hányinger mitől és hogyan gyógyitható?
Nálam nem pont ugyanez a helyzet, de azért valami hasonlóság van.
Még rég történt... mentem suliba, aznap nem volt kedvem menni, étvágyam sem volt, de ettem azért reggel. A suliban hánytam. Egy darabig nem mentem suliba, már nem is akartam menni. Aztán csak elmentem és megint hánytam. Nem is akartam többet iskolába menni. Magántanuló lettem, év végén pedig meg is buktam. Persze az orvosnál nálam is minden negatív volt. Semmi rendellenesség nem volt.
Azóta járok suliba, de nem tudok enni csak itthol. Ez nagyon rossz. A hányinger pedig gyakori. Kis stressz ér, máris. Vagy kajálok, hirtelen valami rossz jut az eszembe és hányingerem van. Nagyon rossz.
Sajnos nem tudom mi a megoldás.:(
Na meg volt olyan, hogy mikor volt barátnőm és találkoztunk annyira izgultam, hogy akkor is kidobtam a touch-ot.
Na meg mikor nagyon rossz kedvem van szintén gyakran így járok. Szar ügy. Jó lenne rá valami megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!