Mitől habos a székletem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 22:11
1/3 anonim válasza:
Ennél bővebben is kifejthetted volna.
Mióta van ez így? Egyéb panasz?
Ha csak most fordult elő először és enyhe hasmenésed is van akkor nem kell aggódni.
Ha viszont régóta, több napja tart ez az állapot akkor érdemes orvoshoz fordulni.
Úgy tudom bizonyos bélgyulladások okozhatnak ilyesmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
Reggel hasmenésem volt, este már nem, viszont habos volt a székletem. Egyébként sem megszokott a napi többszöri.
2011. júl. 7. 23:13
3/3 anonim válasza:
Szerintem akkor még várhatsz egy kicsit, mondjuk most jön a hétvége is...
Ha nem vagy nagyon aggódós, akkor meglátod mi lesz és ha továbbra is habos akkor hétfőn irány az orvos!
Hasmenés alkalmával felborulhat kicsit az egyensúly, szóval az nem szokatlan, hogy még ha te nem is szoktál többször wc-re menni most akkor is kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!